Vouwdoos

Product Omschrijving Op zoek naar vouwdozen? U bent op het juiste adres. Vouwdozen, stansdozen, stansverpakking uit massief en minigolfkarton worden door ons gefabriceerd. De dozenfabrikant van Nederland.

Wij produceren veel vouwdozen voor bulkprodukten zoals spijkers, moeren en bouten. De dozen worden bedrukt en onbedrukt geleverd. De vouwdozen kunnen eenvoudig worden opgezet door de langsnaadgeplakte contstructie.
€ 33,45

Op zoek naar vouwdozen? U bent op het juiste adres. Vouwdozen uit massief en minigolfkarton worden door ons gefabriceerd. De dozenfabrikant van Nederland. 

Wij produceren veel vouwdozen voor bulkprodukten zoals spijkers, moeren en bouten.  De dozen worden bedrukt en onbedrukt geleverd. De vouwdozen kunnen eenvoudig worden opgezet door de langsnaadgeplakte contstructie.  Vouwdozen voor de luxe sector worden vervaardigd van hoogwaardige kartonsoorten. Een bedrukking in full color en een lak maken u verpakking compleet.

Vouwdozen zijn multifunctioneel en voor bijna alle produkten te gebruiken. Vouwconstructies dragen bij aan fixatie van het produkt en geven extra bescherming tegen schade. Vouwdozen voor postzendingen worden ookwel brievenbusdozen genoemd en dragen bij aan lagere portikosten.